Web
Analytics Made Easy - StatCounter
HVORFOR ROTARY / UNGDOMSPROGRAMMER

UNGDOMSUTVEKSLING

Hvert år reiser unge mellom 16 og 28 år til et annet land og en annen kultur. De bor privat hos en rotaryfamilie og fortsetter skolegangen i det "fremmede" land. På samme måte er norske rotaryfamilier vertskap for en utenlandsk student. Her knyttes det familielignende bånd, som kan vare i mange år inn i fremtiden. Disse utvekslingene gir mulighet å knytte kontakter, bygge nettverk og utvikle vennskap over grensene.

I 2011/2012 sendte Nesodden Rotaryklubb to jenter ut i den store verden: Anela til USA og Rebecca til Australia. Til gjengjeld var vi vertskap til en student fra USA (Marlee) og en student fra Australia (Gerhard). I 2012/2013 sendte vi ut en student til USA (Marcus) og en til Canada (Fredrik), en student fra Canada (Brayden) kom på besøk til Nesodden og en jente dro til og en kom fra Australia i 2014. I juli 2014 reiste Marthe til Taiwan og Tania kom til Nesodden. I 2016/2017 sponset vi en jente som var på utveklingsåret i USA.

En oversikt over aktive ungdomstjenester i distrikt 2260 finner du her.

SOMMERLEIRER

Sommerleirer (camps) er et tilbud der ungdom fra forskjellige land deltar. I de fleste tilfellene bare en fra hvert enkelt land og det er en blanding av gutter og jenter. Varigheten på dette tilbudet er cirka 14 dager. Det er Rotary som står som arrangør og har ansvar for samlingen. De fleste er gratis for deltageren, men utgifter til reise, forsikring og lommepenger må deltageren dekke selv. De fleste land i Europa og noen utenfor Europa arrangerer sommerleirer hvert år. Totalt blir det årlig arrangert i overkant av 80 – 100 sommerleirer rundt omkring. 

En oversikt over sommerleirer i 2019 finner du her. Ta kontakt med Nesodden Rotaryklubb for påmelding og informasjon. 

I 2018 arrangerte klubben en sommerleier i samarbeid med flere rotaryklubber og med avdeling "Ungdom & Fritid" i Nesodden kommune. 12 ungdom fra forskjellige land besøkte Nesodden og det ble arrangert kanuturer og mye mer på Steilene.


Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Ekelund
Adresse: Hilda Magnussensvei 1
Postnummer: 1450
Sted: Nesoddtangen
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Some meetings are held in English, esp. if English speaking visitors are present.

Klubbens møter:

Juleavslutning

2022-12-12 19:00 - 21:00

Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...
446-559-3652